laser ontharing - Een overzicht

Regio ingeval 1e een reactie, belangstelling of opmerking bij dit artikel. Reacties behoren te voldoen met een huisregels betreffende InfoNu.

Doorverwijzing betreffende ons huisarts of specialist kan zijn vereist voordat vergoeding kan plaatsvinden (er bestaan gevallen geoorloofd waarbij ons dergelijke eis ook niet is gesteld, informeer hierover de huidtherapeut).

Gekoelde scanner, waardoor niet zo kans op beschadiging met een huid en een aangenamer idee gedurende een behandeling;

Een groeicyclus betreffende het hoofdhaar bestaat uit verscheidene fases: de groeifase, de regressieve fase en een rustfase.

Indien u de oksels laat veven kan zijn het ook prettig teneinde nauwelijks deodorant op te doen. Indien u de benen laat veven kan zijn het ook aantrekkelijk nauwelijks bodylotion op te verrichten. Zodra u dan ook een huid onbehandeld laat bezit de IPL de effectiefste geleiding van een warmte.

Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45ºC. Dit omliggende weefsel werkt hierbij ingeval energiereservoir opdat een haarfollikel en een stamcellen verder de temperatuur betreffende dit omliggende weefsel krijgen.

Wij beschikken over besloten een bijzonder artikel te wijden juiste fenomeen jezelf thuis definitief ontharen betreffende een IPL (ofwel laser) toestel.

Hierbij zal om hoofdharen in dit gezicht, elders op dit lijf en bijvoorbeeld op huidtransplantaten. De specialist laat een minuscuul naaldje in dit haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke verzorging worden een haren zwakker en dunner waarna ze tenslotte verdwijnen.

Onderin vind je ons inzicht van een zorgverzekeraars en pakketten waaruit vergoeding kan plaatsvinden. In het kader aangaande een vergoeding zijn verder een aantal condities over inzet:

Een functie over ontharen met laser kan zijn zodra volgt. Een via de laser uitgezonden zuivere en krachtige lichtstraal (810 Nm golflengte) wordt omgezet in warmte en via het pigment in het hoofdhaar tot het haarzakje geleid.

Dat kan zijn verder vrijwel een enige methode om dergelijk overbeharing vergoed te krijgen Thats_Me. En Schoonheidsspecialistes die bij een Anbos zijn aangesloten.

Vier weken wegens een behandeling mag u dan ook niet onder de zonnebank of zonnen zonder factor 50, hierbij voorkomt u dan ook ouderdomsvlekken. Gedurende zwangerschap of een antibioticakuur mag er ook niet onthaard geraken.

Het voorkomt het rood geraken betreffende de huid en voelt aardig aan gedurende de laserbehandeling. In een meeste gevallen wordt tijdens de verzorging ons lauw prikkelend idee waargenomen. meer info Na afloop van de laserontharingbehandeling kan een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar zijn, die vlug weer verdwijnt.

Ik kom voor Bina voor mijn IPL behandelingen. De eerste treatment vond je immers pikant, doch naderhand is dit enorm gewoon. Jouw voelt een lichte prikkeling op je huid als een IPL behandeling plaatsvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *